14 jarige jongen geeft horrorclown rake klappen

13/10

Foto: politie Delft

Woensdagavond 12 oktober liet een 14 jarige jongen zijn hond uit op de Theresiastraat te Delft. Daar werd hij achterna werd gezeten door man met een clownsmasker en een rode pruik. Helaas voor de clown liep het anders af, de 14 jarige jongen, die geoefend is in zelfverdedigingssport, gaf daarop de horrorclown rake klappen. De clown is daarop gevlucht en niet meer aangetroffen.

Woensdagavond 12 oktober werd een Delftse inwoner in het fietstunneltje op de Colijnlaan achterna gezeten door twee horrorclowns, gekleed in clownspakken, maskers en pruiken. Met een schep en een soort vlammenwerper renden de clowns achter de inwoner aan.

Politie Delft heeft in beide incidenten naar de clowns gezocht, maar helaas niet gevonden. De politie heeft de incidenten in onderzoek. Heeft u informatie over deze incidenten? Belt u dan met de politie op 0900-8844 ^mh