Geluidsapparatuur in beslag genomen

16/09

Foto: Politie

16/09

Foto: Politie

Politieagenten namen maandag 12 september en dinsdag 13 september jl. de geluidsapparatuur uit 2 verschillende woningen gelegen aan de Oudraadtweg te Delft, in beslag. Voor agenten was het bij beide woningen de vijfde melding in een jaar, reden genoeg om de apparatuur in beslag te nemen en de bewoner(s) een proces-verbaal te geven.

Agenten gingen in augustus naar de twee woningen aan de Oudraadtweg voor geluidsoverlast. In een gesprek met de bewoner(s) werd aangegeven dat geluidsoverlast storend voor de omgeving is en dat het veroorzaken van deze overlast niet is toegestaan. Na wederom een melding over geluidsoverlast volgde een gesprek met de bewoner(s) en kregen deze een waarschuwingsbrief waarin werd aangegeven dat bij een nieuwe melding de apparatuur in beslag genomen zou worden.

Op maandag 12 en dinsdag 13 september kregen agenten voor de vijfde keer dit jaar een melding over geluidsoverlast uit de woning. Agenten die de geluidsoverlast constateerden namen de apparatuur in beslag en gaven de bewoners, een 19-jarige man en 24-jarige man uit Delft, een proces-verbaal.