Man beroofd, politie zoekt getuigen

Delft – In de vroege ochtend van dinsdag 23 augustus beroofden twee mannen een 30-jarige Delftenaar in het park tussen de Schoemakerstraat, Christiaan Huygensweg en De Muyskenlaan van enkele persoonlijke eigendommen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep even na middernacht in het park, toen twee personen hem riepen. De Delftenaar liep naar de mannen toe, waarna zij hem sloegen en beroofden. Na de beroving renden de mannen weg. De verdachten spraken in het Engels en een Arabisch klinkende taal tegen elkaar. Beiden hadden een getinte huidskleur, slank postuur en waren circa 1.75 m lang. Eén verdachte had een blauw-wit-gestreepte blouse, bruine wijde broek en bruine sloffen aan.

De andere verdachte droeg donkere kleding en had een sjaal met daarop een wit skelet voor zijn mond.

De politie is op zoek naar getuigen en/of informatie. Bent u getuige geweest of heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche van bureau Delft via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.