Specifieke getuige gezocht van schennispleging Röntgenweg

Delft – In de vroege ochtend van zondag 24 juli vond een schennispleging plaats aan de Röntgenweg te Delft. De politie is op zoek naar een specifieke getuige, die omstreeks 05.00 uur oog in oog kwam met de schennispleger. Deze vrouw kan belangrijke informatie voor de politie hebben.

Een bewoner van de nabijgelegen studentenflat X-Ray werd wakker van een harde gil. Hij keek naar buiten en zag dat een blote man achter een vrouw op een fiets aanliep. Hij belde direct 112, waarna de blote man, de schennispleger, korte tijd daarna werd aangehouden. De vrouw was toen al doorgefietst. De politie wil graag in contact komen met de vrouw omdat zij een belangrijke getuige kan zijn. Het gaat om een negroïde vrouw met kroeshaar, leeftijd 18 à 20 jaar, wiens gegil de melder wekte. Zij kan belangrijke informatie voor de politie hebben. Zij, of andere getuigen, kunnen contact opnemen met de politie: 0900-8844. Liever anoniem, dan via M 0800-7000.