Politie zoekt getuigen autobrand

Delft – Een geparkeerde auto in het Herman Gorterhof raakte in de nacht van woensdag 27 juli zwaar beschadigd door brand. De politie zoekt getuigen.

Politieagenten kregen om 03.00 uur melding van een auto die volledig in brand stond. De brandweer bluste de brand die inmiddels ook naar twee andere auto’s was overgeslagen. In totaal raakten 6 auto’s beschadigd. Onderzoek van de brandweer wijst op brandstichting. De uitgebrande auto is door de politie weggesleept voor sporenonderzoek.
Tips? Bel de politie

De politie zoekt getuigen van deze brandstichting en vraagt mensen met beveiligingscamera’s in hun woning, in de buurt van het Herman Gorterhof, deze beelden met de politie te delen. Heeft u zelf iets verdachts waargenomen rond het tijdstip van de brand of heeft u andere informatie over dit incident, bel dan met de recherche Delft via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.