Politie zoekt getuigen mishandeling in recreatiegebied Delftse Hout

Delft – De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een mishandeling in het voormalige naaktrecreatiegebied van de Delftse Hout. De mishandeling gebeurde op maandag 18 juli, even na 18.00 uur door vier mannen van tussen de 18 en 25 jaar.

Een 57-jarige Delftenaar werd zonder enige aanleiding door één van de vier mannen uitgescholden en vervolgens door de vier mishandeld. Door in het water te springen wist de Delftenaar aan meer klappen te ontkomen. Een getuige belde hierop de politie. De vier mannen liepen weg richting parkeerplaats P4. De politie doet onderzoek naar de mishandeling en wil in contact komen met getuigen die nog niet met haar hebben gesproken. Getuigen kunnen bellen via 0900 – 8844.
Signalementen:

verdachte 1, degene die begon met schelden
20 á 25 jaar
1.80 á 1.85 m
blanke huidskleur
mollig tot breed postuur (brede armen en brede borst)
kort blond/donker haar en zijkanten kort opgeschoren
dunne baard
slippers
Deze man had een ontbloot bovenlichaam, droeg een korte broek en heeft op zijn bovenarm een donkere tattoo.

verdachte 2
20 á 25 jaar
1.85 á 1.90 m
blanke gebruinde huidskleur
normaal postuur
donker bruin tot (bijna zwart) haar
oranje fiets
felgele korte broek
zwarte sportschoenen

verdachte 3
ongeveer 1.85 m
bruin/blond haar
normaal postuur
zwarte zomerkleding

verdachte 4
ongeveer 1.85 m
blank
licht gezet postuur